Mojca Cepuš

Vi proti tehntici = 1:0

Mojca Cepuš, certificirana nutricistka

Potem, ko se je Mojca v mladosti sama soočala s težavami pri prehranjevanju, se je z zdravo prehrano začela ukvarjati sprva ljubiteljsko, kasneje pa je ta ljubezen prerasla v strokovno delo. Tako se certificirana nutricistka že enajsto leto posveča proučevanju hrane, sestavi jedilnikov, svetovanju in poučevanju.

Mojca je redna gostja televizijskih oddaj. Kot strokovna sodelavka sodeluje pri izdajanju knjig in revij, kot predavateljica obiskuje podjetja in šole, veliko časa posveča individualnemu svetovanju. Svoje znanje prenaša tudi na študente različnih fakultet prehranskih smeri. Svoje znanje redno dopolnjuje z obiski konferenc in seminarjev o zdravi prehrani. Svojimi sodelavci deluje v svojem podjetju Befit.

Več na:
www.prehrana.info 
www.facebook.com/mojcaanjabefit/

Tema predavanja: Zakaj se je tako težko držati diet?

Splošno prepričanje je, da se pridobivanje kilogramov prične s prevelikim vnosom hrane, a praksa zelo pogosto pokaže, da temu ni tako.

Se tudi vam kdaj zgodi, da pridete zvečer iz službe utrujeni domov in izropate hladilnik, še preden se sezujete? Včasih zmoremo celo notranji dialog, o smiselnosti početja, a običajno to ne obrodi sadov. Misel postane dovolj glasna šele potem, ko manjka pol lončka Nutelle in pol Poli salame, a ne? Nič nenavadnega. Naši možgani se ne morejo sami boriti proti hormonom, lakoti in čustveni potrebi po hrani hkrati. Vendar obstaja rešitev!

Vse to bo na predavanju pojasnila Mojca Cepuš. Pojasnila bo, kakšne težave prinaša nepravilno razporejen vnos hrane in kako si urediti zdrav in kakovosten jedilnik.

  • Izvedeli boste, kako se boriti proti odvečnim kilogramom.
  • Spoznali boste težave, ki jih prinaša nepravilno razporejen vnos hrane.
  • Znali si boste urediti zdrav in kakovosten jedilnik.